Tuinatelier Herman & Vermeulen
Natuurlijke tuinontwerpen Rotterdam
Contact
Voor een nieuw tuinontwerp, een beplantingsplan of tuinwerk kunt u mailen naar:

tuinatelier@hermanvermeulen.nl

of bel:

06 430 18877 (Martine Herman) of

06 423 45438 (Marilene Vermeulen)

Meer lezen?

Lees ook ons blog, of volg ons opFacebook en Twitter

Wie zijn Herman & Vermeulen?

Bent u op zoek naar een nieuw tuinontwerp, tuintips, tuinonderhoud of een nieuw beplantingsplan? Dan kan Tuinatelier Herman & Vermeulen u verder helpen.

 

 

 

 

Het hele jaar kleur in de tuin met makkelijk planten

Martine Herman & Marilene Vermeulen hebben een passie voor planten en tuinen. Wij hebben een voorliefde voor makkelijke planten en houden van een tuin met kleur, een tuin waar kinderen mogen rennen en spelen en een tuin die het hele jaar door bloemen en kleur geeft.

Bespaar geld met hergebruik materialen

Wij zijn zelf zuinig met geld. U ook? We kunnen uw tuin een compleet nieuwe look geven en daarbij de bestaande, aanwezige materialen hergebruiken. Dit scheelt u een hoop geld.

Zelf aan de slag

We proberen zoveel mogelijk planten en materialen uit in onze eigen tuinen. We weten uit de praktijk wat werkt en niet. Wilt u zelf aan de slag met uw tuin maar weet niet waar u moet beginnen? Wij komen bij u op tuinvisite en geven dan ter plekke tuinadviezen en beantwoorden uw tuinvragen, bijvoorbeeld hoe u meer kleur in de tuin kunt krijgen en het hele jaar door van bloeiende planten kunt genieten. Ook adviseren we welke planten het in uw tuin wel en niet goed zullen doen.

Feng Shui in de tuin

Wilt u meer rust in de tuin of juist meer energie? Wij kijken of de Feng Shui elementen zoals water, hout, vuur, steen en aarde in uw tuin in balans zijn. Ook geven we advies welke planten voor het juiste gevoel zorgen. Klik op de link voor uitleg over Feng Shui tuin.

Even voorstellen.....

 Marilene Vermeulen: "Als architect, stedenbouwkundige en buitenruimteontwerper heb ik in de loop der jaren veel ontwerpen gemaakt. Altijd was het weer spannend hoe het werd uitgevoerd en vroeg ik me af: ‘Is dit wel zoals ik het in mijn hoofd bedacht had?’
Toen ik mijn eerste tuin ontwierp veranderde dat. Het werd namelijk veel mooier dan ik me voorgesteld had, elk seizoen blijft me verrassen. Een tuin is een ontwerpproces zonder einde, altijd gebeurt er iets nieuws en onverwachts. Naast al het bedenken hou ik van werken in de tuin, maak ik mijn groene vingers graag vies. Ik houd ervan te onderzoeken wat een tuin nodig heeft om in balans te komen.

 

Martine Herman: "Ik ben afgestudeerd als ruimtelijk ontwerper op de kunstacademie en heb lange tijd kunstprojecten begeleid in de openbare ruimte voor gemeentes en woningcorporaties. Mijn interesse is in de loop der jaren verschoven van pleinen, straten en wijken naar tuinen, parken en openbaar groen. Stenen en beton hebben plaatsgemaakt voor bloemen en blad. Het mooiste van een goed groenontwerp is het effect op de bezoeker en gebruiker: het verleidt het oog en geeft de geest rust."

 

 

Bekijk onze verschillende tuinontwerpen of lees op hoe komt een tuinontwerp tot stand hoe wij werken. 

Voor een nieuw tuinontwerp, een beplantingsplan of tuinwerk kunt u mailen naar: tuinatelier@hermanvermeulen.nl

of bel:

06 430 18877 (Martine Herman) of

06 423 45438 (Marilene Vermeulen)

Meer lezen?

Lees ook ons blog, of volg ons opFacebook en Twitter.

nieuwsbrief

Wil je tips, advies en inspiratie ontvangen?

* indicates required